Partnerek

Vas Megyei Önkormányzati Hivatal

A Vas Megyei Önkormányzati Hivatal a Vas Megyei Önkormányzat gazdálkodó szervezete, melynek feladata a megyére vonatkozó területfejlesztés és középszintű területrendezés, azon belül is különösen fontos szereppel bír a megye gazdasági, közúti és egyéb infrastrukturális fejlesztése.

www.vasmegye.hu

Zala Megyei Önkormányzat

A Zala Megyei Önkormányzat területfejlesztési, vidékfejlesztési, területrendezési és koordinációs feladatokat lát el. A ZMÖ fontos szerepet játszik a térségi identitás erősítésében; a helyi erőforrások, turisztikai vonzerők feltárásában; a helyi és térségi törekvések támogatásában.

www.zala.hu

ZKTS Murska Sobota

A Kulturális, Turisztikai és Sport Intézet Muraszombat szervezet feladata, hogy biztosítsa a turizmus, sport és kultúra területén zajló tevékenységek minőségi tartalmát és hatékony szervezését, fejlesztését és lakosság kellő motivációját. Mindennek célja Muraszombat és környéke, valamint Pomurje régió jobb megismerése és az ott-lakók életminőségének javítása.

http://www.zkts-ms.si/

ZRS Bistra Ptuj

A regionális fejlesztési ügynökségként és kutatási központként működő ZRS Bistra Ptuj számos EU projekt résztvevője. Különböző előnyök biztosításával több mint 20 éve ösztönözzük a helyi környezet fejlődését, részt veszünk a regionális politika alakításában, erősítjük a vállalkozói szellemet, hálózatba foglaljuk az idegenforgalmi kínálatot és kutatásainkba a fiatalokat is bevonjuk.

www.bistra.si

Turisztikai és Fejlesztési Közintézet Lendva

Az intézet olyan innovatív és társadalmilag felelős szolgáltatásokat teremt, amelyek egyenlő eséllyel biztosítják az emberek saját potenciáljuk fejlődését és minőséges életszínvonalukat egy egészséges környezetben. Az intézet olyan az önkormányzat és a szélesebb régió számára fontos fejlesztési intézménnyé kíván válni, amely képes nagyobb helyi és regionális fejlesztési projektek tervezésére és megvalósítására, különös tekintettel a turizmus fejlődésére és fejlesztésére.

www.ztr.si

NIF Zrt.

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő zártkörűen működő Részvénytársaság 2007. február óta látja el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából feladatait gyorsforgalmi utak, közutak és vasútfejlesztés területén. Az ország egyik legnagyobb állami beruházó cégeként a NIF Zrt. a 2007-2013-as uniós költségvetési ciklusban 340 km autópályát, 1100 km közutat és 540 km vasútvonalat épített vagy újított fel.

https://nif.hu/

projekt partnerek