Meghívó a SI-HU PRO bilaterális koordinációs munkacsoport találkozójára

Tisztelt Hölgyem, Uram! A Vas Megyei Önkormányzati Hivatal és az ITC - Innovációs Technológiai Klaszter tisztelettel meghívja Önt az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programban megvalósuló SI-HU PRO (SIHU232) projekt keretében megszervezésre kerülő 5. bilaterális koordinációs munkacsoport-találkozóra.

A munkacsoport-találkozón a résztvevők megismerkedhetnek egyes már megvalósult vagy futó projektek tevékenységeivel, illetve partnerszervezeteivel. A találkozó során betekintést nyerhetnek a 2022. évi magyar és szlovén turisztikai trendekbe, továbbá bemutatásra kerül a projekt keretében előkészített Stratégiai Együttműködési Megállapodás tervezete.

Ezt követően lehetőség nyílik az elhangzottakkal, illetve a projekttel és a hálózat működésével kapcsolatos kérdéseket megvitatni. 

Időpont: 2022. május 09. (hétfő) 9.30 – 13.30 

Helyszín: Herényiek Háza, Szombathely (9707 Szombathely, Béke tér 7.) 

A munkacsoporttalálkozón a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A találkozón szlovén-magyar konszekutív tolmácsolást biztosítunk. Kérjük, hogy az eseményre legkésőbb 2022. május 05. (csütörtök) 16.00 óráig regisztrálni szíveskedjék az alábbi email címen: balint.anita@vasmegye.hu

Megtisztelő részvételére számítunk!

projekt partnerek