Meghívó SI-HU PRO projekt keretében megvalósított első ismeretterjesztő workshopra

Tisztelt Hölgyem, Uram! A SI-HU PRO projektpartnerei tisztelettel meghívják Önt az Ismeretterjesztő workshopsorozat első modulnapjára, amelynek témája:

Közös ernyőbrand kialakításának lehetőségei; közös, összehangolt reklám a szlovén-magyar határtérségre vonatkozóan. A mikrodesztinációk összekapcsolásának lehetőségei, előnyei, lépései.

A nap nyitó előadásaként a közös vízió, küldetés, célok meghatározásához és a márkaalkotás folyamatához kapunk támpontokat a fogyasztói elvárárok és a gazdasági környezet kontextusában elhelyezve.

Kaposvár és a Zselic vidékének 10 évvel ezelőtt indult összefogásában megvalósult jó gyakorlatok mentén nézhetjük végig a mikrodesztinációk összekapcsolásának lehetőségeit, előnyeit és buktatóit is, amelyeket az előttünk álló példák alapján mi már elkerülhetünk.

A márkázás, ezen belül is az ország-, város-, illetve desztináció-márkázás egyik legnagyobb tudású szaktekintélyétől kapunk példákat a branding kialakításának módjaira és előnyeire. A példák alapján kirajzolódnak azok a lehetséges irányok, amelyek mentén elindulhatunk a közös ernyőmárka létrehozásának irányába. 

Időpont: 2021. december 13. (hétfő) 9.30 – 13.15

Helyszín: Online- Zoom platform

https://us02web.zoom.us/j/81298921738?pwd=T0JXYWwxSlFXS2NUU1JDQUNaTEJEQT09

Passcode: 1213

Az online rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvény szlovén-magyar szinkrontolmácsok bevonásával zajlik.

Megtisztelő részvételére számítunk!

projekt partnerek