Meghívó a SI-HU PRO projekt keretében megvalósított negyedik E-kommunikációs képzésre

Tisztelt Hölgyem, Uram! A SI-HU PRO projektpartnerei tisztelettel meghívják Önt az E-kommunikációs tréningsorozat negyedik tréningnapjára, amelynek témája: Mit hozott nekünk a COVID? Ezt hogyan használjuk jól? Jó gyakorlatok a régió szereplőinek együttműködésére a COVID időszakban és azon túl. Alternatív desztináció-népszerűsítés, avagy hogyan válhatunk egy film forgatási helyszínévé?

A turisztikai szegmens egyik legnagyobb magyarországi szaktekintélyétől általános piaci helyzetképet kapunk a COVID utáni időszakról, valamint arról milyen lehetőségek és irányok mentén léphetünk előre.Az ország egy távolabbi desztinációjából hozunk jógyakorlatokat a régióban dolgozó szereplők együttműködési lehetőségeire, többek között arra, hogyan tudunk létrehozni és kommunikálni egy olyan programadatbázist, amely a régió teljes és friss programkínálatát tartalmazza?Egy nemzetközi filmprodukciós cég locations managere pedig beavat minket, hogyan válhat egy film, reklámfilm vagy egy klip helyszínévé akár a mi régiónk is? 

Időpont: 2021. november 15. (hétfő) 9.30 – 13.15

Helyszín: Online- Zoom platform

https://us02web.zoom.us/j/88920627690?pwd=cWpJeE1pR3BQU1Y4aUlBcmNyMSt2QT09

Passcode: 1115

Az online rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvény szlovén-magyar szinkrontolmácsok bevonásával zajlik. Kérjük, hogy az eseményre legkésőbb 2021. november 12. (péntek) 16.00 óráig regisztrálni szíveskedjék az alábbi linken keresztül:

REGISZTRÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS

Megtisztelő részvételére számítunk!

projekt partnerek