Meghívó a Guide2Visit projekt keretében tartandó műhelymunkára - 2018. május 29.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A projekt célja a közös határtérség vonzó turisztikai úticélként való népszerűsítése, és a közös természeti és kulturális örökségének bemutatása.

A projekt megvalósíthatóságának alapvető kritériuma a helyi turisztikai és szolgáltatási szektor szereplőinek együttműködése, egymás tevékenységének megismerése. Az egyes szolgáltatások helyi kínálati struktúrába rendezése és célcsoport-szegmentált értékesítése. A határon átnyúló turisztikai kínálat átgondolt összehangolásának alapja az egymással való párbeszéd, melynek egyik állomását e meghívó által garantált workshop jelenti.

A Vas Megyei Önkormányzati Hivatal mint a Guide2Visit program vezetőpartnere nevében a Regionális Humán Innováció Képzési Közhasznú Nonprofit Kft., tisztelettel meghívja Önt a 

2018. május 29-én, kedden 10.00 órakor és 13:30 órakor tartandó műhelymunkára. A rendezvény helyszíne: Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága- régi épület  (9941 Őriszentpéter, Siskaszer 26/A)

A részletes programot a csatolt meghívó tartalmazza, melyet a „Dokumentumok”-ban, a "Meghívó"-k között talál meg http://guide2visit.eu/dokumentumok.

A térségi szintű összehangolt, hatékony turisztikai kínálatnak ön is fontos szereplője, ebből kifolyólag megjelenésére, véleményére a továbblépés érdekében feltétlen számítunk!

Tisztelettel: A szervezők

A Guide2Visit projektről további információkat talál a www.guide2visit.eu weboldalon.

projekt partnerek