Meghívó a Guide2Visit projekt keretében tartandó műhelymunkára - 2018. május 16.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A projekt célja a közös határtérség vonzó turisztikai úticélként való népszerűsítése, és a közös természeti és kulturális örökségének bemutatása.

A projekt megvalósíthatóságának alapvető kritériuma a helyi turisztikai és szolgáltatási szektor szereplőinek együttműködése, egymás tevékenységének megismerése. Az egyes szolgáltatások helyi kínálati strukturába rendezése és célcsoportszegmentált értékesítése. A határon átnyúló turisztikai kínálat átgondolt öszehangolásának alapja az egymással való párbeszéd, melynek egyik állomását e meghívó által garantált workshop jelenti.

A Vas Megyei Önkormányzati Hivatal mint a Guide2Visit program vezetőpartnere nevében a Regionális Humán Innováció Képzési Közhasznú Nonprofit Kft., tisztelettel meghívja Önt a 

2018. május 16-án, szerdán 10.00 órakor tartandó műhelymunkára. A rendezvény helyszíne: Hotel Lipa konferenciaterme  (9970 Szentgotthárd, Gárdonyi u.1.) 

A részletes programot a csatolt meghívó tartalmazza, melyet a „Dokumentumok”-ban, a "Meghívó"-k között talál meg http://guide2visit.eu/dokumentumok.

A térségi szintű összehangolt, hatékony turisztikai kínálatnak ön is fontos szereplője, ebből kifolyólag megjelenésére, véleményére a továbblépés érdekében feltétlen számítunk!

Tisztelettel: A szervezők

A Guide2Visit projektről további információkat talál a www.guide2visit.eu weboldalon.

projekt partnerek