Kapacitásépítő képzés kisléptékű turisztikai szolgáltatók számára

SOK SZERETETTEL VÁRJUK… A Pannon Vidék-ért Kft. a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal megbízásából szeretettel meghívja Önt a Guide2Visit projekt turisztikai fogadó területein (Vendvidék, Őrség) lebonyolításra kerülő képzésére.

A képzés célja:

A térségi szemlélet meggyökereztetésében való előrelépés. A helyi attrakciók összefűzésére, a potenciális célcsoportok szegmentált kínálására való alkalmasság felé történő elmozdulás. Együttműködés fejlesztése.

 

A képzés tervezett időpontjai

       2018. szeptember 18.,19. (1-2. alkalom)

       2018. október 9.,10. (3-4. alkalom)

       2018. november 6., 7., 13.,14. (5-6-7-8.alkalom) 

Képzési helyszínek

A kapacitásbővítő képzés helyszínei a jelentkező szolgáltatók hozzájárulása esetén az általuk üzemeltetett szállásokon, vendéglátóhelyeken lesznek. Az egyes képzési helyszínek sorrendisége a jelentkezések visszaigazolását követően a jelentkezőkkel való egyeztetés alapján kerül kialakításra.

Alternatív képzési helyszínként az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság által üzemeltetett Natura 2000 Látogatóközpont oktatóterme áll rendelkezésre (Őriszentpéter, Városszer 57.)

A képzésre maximum 10 kisléptékű turisztikai szolgáltatójelentkezését várjuk! A képzésen való részvétel ingyenes!

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 11. 12 óra

A képzéssel kapcsolatos kérdéseiket a 30/577-2268-as telefonszámon tehetik fel, a jelentkezéseket az pannonvidekertkft@gmail.com e-mail címen fogadjuk!

projekt partnerek