Jelentés a marketing workshopokról_Lendva

Augusztusban két oktatási műhelyt tartottunk marketing tartalommal az idegenforgalmi szolgáltatók vagy termékek és más érdekeltek számára a Guide2Visit projekt keretében.

A téma a helyi szolgáltatók szolgáltatásainak és termékeinek reklámozása és értékesítése volt. A műhelyek fő célja az volt, hogy a vevői igények és vágyak mélyebb megértésén alapuló piaci modelleket tudjanak használni a szolgáltatók.

A résztvevők betekintést nyertek az idegenforgalmi célpontok és csomagok népszerűsítésébe, és megtudták, hogy az ügyfelek mikor és miért döntenek a szolgáltatások melett.

Azt is megtanulták, mennyire fontos a célcsoportjuk illetve nagyobb célcsoportok azonosítása, és a saját célcsoportjuk ezkhez a csoportokhoz való igazítása.

A résztvevők megismerték az alapvető marketingtevékenységeket is, mint pl. a weboldalon található kulcsszavak szerkesztése, a közösségi hálózatokon keresztül történő hirdetés, a levelezőlisták összeállítása ingyenes böngészőkkel és különböző eszközök felhasználásával a képek és szövegek szerkesztésére.

Dátum: 2018.8.27-tól -29-ig

Helyszín: TFK Lendva, Lendavai utca 19, 9220 Lendva

Oktató: Polona Blažič, Zavod Angita Maribor

projekt partnerek