EMLÉKEZTETŐ - Meghívó a SI-HU PRO bilaterális koordinációs munkacsoport találkozójára

Tisztelt Hölgyem, Uram! A Vas Megyei Önkormányzati Hivatal és az ITC- Innovációs Technológiai Klaszter tisztelettel meghívja Önt, az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programban megvalósuló SI-HU PRO (SIHU232) projekt keretében online formában megszervezésre kerülő 3. bilaterális koordinációs munkacsoport-találkozóra.

A munkacsoport-találkozón megismerkedhetnek egyes már megvalósult vagy futó projektek tevékenységeivel, valamint bemutatkoznak a projekt partnerszervezetei. Ezen felül a hálózat működésével, jövőjével kapcsolatos kérdéseket vitatják meg a résztvevők. A munkacsoport-találkozó programja és a SI-HU PRO projekt tájékoztató anyaga jelen meghívó mellékleteiben megtekinthető.

Időpont: 2021. november 22. (hétfő) 9.30 - 12.00

Helyszín: Online- Zoom platform

Link: https://us02web.zoom.us/j/86184785528 

Webinar ID: 861 8478 5528

Az online munkacsoport találkozón a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A találkozó szlovén-magyar szinkrontolmácsok bevonásával fog zajlani. Kérjük, hogy az eseményre legkésőbb 2021. november 19. (péntek) 16.00 óráig regisztrálni szíveskedjék az alábbi email címen: balint.anita@vasmegye.hu

Megtisztelő részvételére számítunk!

projekt partnerek